Ugrás a tartalomra
VuFind
    • Magyar
    • angol
Összetett keresés
  • Culinary differences between t...
  • Tétel idézése
  • Küldés e-mail-ben
  • Nyomtatás
  • Tétel exportálása
    • Exportálás ide: RefWorks
    • Exportálás ide: EndNoteWeb
    • Exportálás ide: EndNote
  • Permanent link

Culinary differences between the Hungarian and English cuisine

Bibliográfiai részletek
Szerző: Molnár Nóra
További közreműködők: Rónay Ágnes (Témavezető)
Dokumentumtípus: Diplomamunka
Online Access:https://diplomamunka.ppke.hu/25797
  • Példányok
  • Leíró adatok
  • Hasonló tételek
  • Minden adat megjelenítése (MARC/Címkés)

Dokumentum elérés

Dokumentum-elérés

Hasonló tételek

  • The Differences between Manual and Machine Translation A Case Study /
    Szerző: Szalkai Rita
    Megjelent: (2019)
  • Hungarian English majors' and Hungarian non-English majors' views of English as a Lingua Franca an Interview Study /
    Szerző: Berlinger Dóra
    Megjelent: (2025)
  • The impact of English law on Hungarian law Differences and similarities of the causation and remoteness elements in negligence actions under English and Hungarian tort law /
    Szerző: Juhász Tamás János
    Megjelent: (2018)
  • Consonantal issues in Hungarian-accented English
    Szerző: Borsos Nóra
    Megjelent: (2019)
  • The differences between the psychology of eating habits in Hungary and in England
    Szerző: Gergely Zsófia Dalma
    Megjelent: (2016)

Keresési lehetőségek

  • Keresési előzmények
  • Összetett keresés

További keresési lehetőségek

  • Böngészés
  • Betűrend szerinti listázás
  • Ajánló
  • Kurzus előjegyzések
  • Legújabb tételek

Segítségre van szüksége?

  • Keresési segédlet

Itt kérhet technikai vagy tartalmi segítséget: repo AT ppke.hu
-- Készült az Európai Unió Helyreállítási Alap támogatásával megvalósuló RRF-2.1.2-21-2022-00014 azonosító számú, „A PPKE gyakorlatorientált képzéseinek infrastrukturális- és készségfejlesztése” című projekt keretében.
RRF Logo