A kistermelők élelmiszer-előállítási lehetőségei, különös tekintettel az új kistermelői rendeletre
Main Author: | Tóvölgyi Anita Ditta |
---|---|
Other Authors: | Mikó Zoltán |
Format: | Manuscript essay |
Published: |
2011
|
Online Access: | https://diplomamunka.ppke.hu/2004 |
Similar Items
-
A kistermelők lehetőségei a közvetlen értékesítés és a közétkeztetés terén
by: Böszörményi Gergely
Published: (2010) -
A nemzetközi öröklési jog kollíziós szabályai, különös tekintettel az új öröklési rendeletre
by: Sztankó Lili
Published: (2014) -
Az élelmezés- és élelmiszer-biztonság helyzetelemzése, illetve fejlesztési lehetőségei kínában
by: Orosz Luca
Published: (2013) -
Az Európai Unió élelmiszer-biztonsági szabályozása
by: Kerekes Anna
Published: (2006) -
A kémiai biztonság jogi szabályozása és alkalmazási problémái különös tekintettel a REACH rendeletre
by: Stefkó Anna
Published: (2015)